Par mani

Esmu Omamma. kas cenšas dzīvot zaļāk un priecāties par katru mirkli

trešdiena, 2011. gada 6. aprīlis

Belaši


Sastāvdaļas:
Mīklai:
0.5 kg milti
1 gl piens
sausais raugs 1 pac.
cukurs 1 tējkarote
2 olas
3 ēd. kar. eļļa
0,5 tējkarotes
Raugu  sajauc ar cukuru pielej siltu pienu un sajauktu ielej  miltos izveidotā bedrītē un ļauj kādas min  darboties raugam. Kad pa virsu  parādās  smukas putas,  piejauc olu ar eļļu un sāli  un kārtīigi mīca līdz  atlec no rokām un  trauka malām , iesmērē galda virsmu mazliet ar eļļu un  no mīklas veido  bumbiņas, kuras saplacina  paplānas. Liek vidū karoti maltās gaļas, kas  sagatavota pildījumam kopā ar garšvielām un  sīpoliem , maliņas  uzloka  mazliet.  Visu  saplacina un liek uz pannas  sakarsētā eļļā, kas  ir apmēram 1cm līmenī  ar atvērto pusi   uz leju un apcep  līdz zeltaini  brūnam , tad otru pusi , un gatavs. Nosusina  uz  pap.  dvielīša  un  pasniedz  siltus.

Iepazīsimies

Šīs būs manas labākās receptes