Sastāvdaļas:
Mīklai:
0.5 kg milti
1 gl piens
sausais raugs 1 pac.
cukurs 1 tējkarote
2 olas
3 ēd. kar. eļļa
0,5 tējkarotes
Raugu sajauc ar cukuru pielej siltu pienu un sajauktu ielej miltos izveidotā bedrītē un ļauj kādas min darboties raugam. Kad pa virsu parādās smukas putas, piejauc olu ar eļļu un sāli un kārtīigi mīca līdz atlec no rokām un trauka malām , iesmērē galda virsmu mazliet ar eļļu un no mīklas veido bumbiņas, kuras saplacina paplānas. Liek vidū karoti maltās gaļas, kas sagatavota pildījumam kopā ar garšvielām un sīpoliem , maliņas uzloka mazliet. Visu saplacina un liek uz pannas sakarsētā eļļā, kas ir apmēram 1cm līmenī ar atvērto pusi uz leju un apcep līdz zeltaini brūnam , tad otru pusi , un gatavs. Nosusina uz pap. dvielīša un pasniedz siltus.
Recepte ņemta no http://www.draugiem.lv/group/16006575/3026827/belasi/