Sastāvdaļas
300 g smalki drupināti sviesta cepumi
110 g sviesta
600 g maskarpones siers
520 grami mājas siers
vai arī visus 1120 g maskrapones vai filadelfijas siera bez garšas
300 g cukura
vaniļas cukurs
6 olas
400 g skāba krējuma
Sasmalcina cepumus un sajauc ar kausētu sviestu. Izveido mīklas masu, ieliek cepamā formā un ievieto ledusskapī uz 5 - 10 min. Sieru un cukuru saputo ar mikseri. Pa vienai ieputo olas. Beigās pievieno skābu krējumu un visu labi samaisa. NEPUTO!
masu ielej cepamajā formā, virs sacietējušās cepamās masas. cep 1 stundu un 15 minūtes 180 grādu temperatūrā (var nedaudz vairāk, bet ne vairāk kā 225 grādus, citādi augša apdegs, bet vidus būs šķidrs)
kad kūka apbrūnējusi un vidus nav šķidrs, ņem laukā, atdzesē un liek ledusskapī vismaz uz pāris stundām. labāk uz nakti.
pasniedz ar blenderētām zemenēm
110 g sviesta
600 g maskarpones siers
520 grami mājas siers
vai arī visus 1120 g maskrapones vai filadelfijas siera bez garšas
300 g cukura
vaniļas cukurs
6 olas
400 g skāba krējuma
Sasmalcina cepumus un sajauc ar kausētu sviestu. Izveido mīklas masu, ieliek cepamā formā un ievieto ledusskapī uz 5 - 10 min. Sieru un cukuru saputo ar mikseri. Pa vienai ieputo olas. Beigās pievieno skābu krējumu un visu labi samaisa. NEPUTO!
masu ielej cepamajā formā, virs sacietējušās cepamās masas. cep 1 stundu un 15 minūtes 180 grādu temperatūrā (var nedaudz vairāk, bet ne vairāk kā 225 grādus, citādi augša apdegs, bet vidus būs šķidrs)
kad kūka apbrūnējusi un vidus nav šķidrs, ņem laukā, atdzesē un liek ledusskapī vismaz uz pāris stundām. labāk uz nakti.
pasniedz ar blenderētām zemenēm