Par mani

Esmu Omamma. kas cenšas dzīvot zaļāk un priecāties par katru mirkli

ceturtdiena, 2011. gada 14. aprīlis

Cepelīni


 
Sarīvēju kartupeļus, nospiežu sulu, pielieku sula nosēdušos kartupeļu cieti, var vēl kādu karoti cieti no paciņas, kādu vārītu kartupeli, nedaudz var miltus, olu, sāli un tad pildu.


Pildījumi dažādi:1)sagriezts žāvēts speķis ar sagrieztu sīpolu: 2) mazliet maltas liellopa gaļas, sajauktas ar sviestā apceptiem sīpoliem un mazliet sāls; 3) biezpiens, kuram klāt nedaudz sāls.


Variants - nevis vāra cepelīnus, bet apcep uz pannas eļļā brūnus, tad liek dziļākā pannā ar vāku (vai pīlē) un sautē krējumā. Var pielikt tomātu mērci vai vīru zapti, ja ir gaļas pildījums. Sautē minūtes 10.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru