Sastāvdaļas
- 200-250gr miltus vai 1 glāze
- 1 ola
- 200-250 ūdens vai 1 glāze
- 50gr šnabis
- naža gals sāls
- naža gals soda
- 1 ēd.karote cukura
- vanilīncukurs(ja vēlas)
- pūdercukurs ar ko pārkaisīt
Vajag speciālu formiņu kātā.
Sāli,cukuru , sodu ber traukā piesit olu, pielej šņabi un samaisa. Pieber miltus, lej lēnām klāt ūdeni un maisa. Mīklai ir jābūt kā šķidram krējumam.Kamēr maisa mīklu tikmēr uzkarsē eļļu un formiņu. Formiņai visu laiku jābūt karstai. Formiņu iemērc 3/4 mīklā un liek eļļā cepties.Cepam gaiši brūnus. Izceptos liek traukā un pārkaisa ar pūdercukuru.
Žagariņus izrullē, sagriež, saformē kā paredzēts un liek eļļā cepties.
Žagariņus izrullē, sagriež, saformē kā paredzēts un liek eļļā cepties.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru