Par mani

Esmu Omamma. kas cenšas dzīvot zaļāk un priecāties par katru mirkli

pirmdiena, 2011. gada 2. maijs

Ātrā cepumu torte

Pagatavošana:
Kārta selgu cepumu, tad kārta skābā krējuma ar cukuru, augļi - banāni vai persiki/aprikozes ( var arī nokompota),  tad atkal cepumu, krējums, augļi un tā "krāmē" - cik lielu torti grib. Beigāsuz kādām stundiņām liek ledusskapī.
Varianti:
Kādā no kārtām var likt sasmalcinātus valriekstus vai plāni sagrieztu vaniļas zefīru.
Skābajam krējumam vēl var pievienot arī kakao pulveri. un Td var vienu kārt smērēt ar to. Ja liekas, ka būs par sausu, tad cepumus var, kārtojot kārtas, aši iemērkt pienā.
Protams var lietot arī saputotu putukrējumu un izmantot arī maskarpones sieru. Tāpat nevar "smādēt" arī variāciju ar kādu ievārījumu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru