Par mani

Esmu Omamma. kas cenšas dzīvot zaļāk un priecāties par katru mirkli

ceturtdiena, 2011. gada 27. oktobris

Neceptā 'Philadelphia Milka' siera kūka

Sastāvdaļas:
160 g sasmalcinātu cepumu
80 g sviesta
22 g želatīna
700 g „Philadelphia Milka" krēmsiera
125 g skābā krējuma
250 ml salda krējuma
30 ml apelsīnu liķiera
½ apelsīna mizas, smalki sarīvēta
80 g „Milka Daim" šokolādes
90 g valriekstu
Pagatavošana:
Ieziež cepampannu ar izkausētu sviestu. Ieber nedaudz cepumu drupaču un ar tām noklāj visas malas.
Pannā sagrauzdē valriekstus un tos nedaudz sasmalcina.
'Traukā ar cepumu drupačām pievieno izkausētu sviestu un 1/3 sasmalcināto riekstu. Liek veidnē un izveido pamatni.
Iemērc uz 5 minūtēm želatīnu un pēc tam to karsta ūdens peldē izkausē.
Gatavo krēmu - krēmsieru sajauc ar krējumu, pievieno liķieri un apelsīnu miziņas.
Atsevišķi saputo saldo krējumu, un kuru, kad tas saputots, iemaisi krēmā. Beigās, ātri maisot, pievieno izkausēto želatīnu.
Lej sagatavotajā veidnē. Pārber ar sakapātu „Milka Daim" šokolādi un pāri palikušajiem riekstiem. Pārklāj formu ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī uz 12 stundām, lai sastingst.
Pasniedzot, labāk griezt ar karstu nazi. šim nolūkam nazi iemērc karstā ūdenī un tad noslauka.
Receptes ideja no  http://woman.delfi.lv/archive/print.php?id=37823713

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru