Par mani

Esmu Omamma. kas cenšas dzīvot zaļāk un priecāties par katru mirkli

trešdiena, 2011. gada 28. septembris

Auzu pārslu cepumu varianti

I variants - ar balto šokolādi, riekstiem un kaltētām dzērvenēm
no 25.09.2011 LNT raidījuma Lapsa vrtuvē
Sastāvdaļas:,
125 g sviests
2 ĒK cukurs
3 ĒK brūnais cukurs
6 ĒK milti
3 ĒK auzu pārslas
1 TK cepampulveris
1 ola
lazdu rieksti
150 g kaltētas dzērvenes
150 g baltā šokolāde ( tabletītes vai ja ir tāfelīte, tad salauž gabaliņos)

Apcep riekstus, līdz atdalās miziņas.
Sajauc miltus ar auzu pārslām un cepampulveri. Saputo sviestu ar parasto un brūno cukuru. Pievieno olu un atkal saputo.
Atdzisušiem riekstiem noņem mizas paberzējot starp plaukstām. Sasmalcina riekstus ar piestu vai kā citādi, bet ne pārāk smalki. Piemer riekstus miltu maisījumam, pievieno arī dzērvenes. Sajauc un ber klāt sviestam. Pieber arī balto šokolādi. Visu sajauc. Cepumus 15 minūtes  cep 180 grādos.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru