1. Maltas krustnagliņas (šķipsniņa) | |
2. Malts ingvers (šķipsniņa) | |
3. Kanēlis | 1 tējk. |
4. Olas | 1 gab |
5. Kartupeļu ciete | 1 ēd.k. |
6. Brūnais cukurs | 250 g |
7. Ķirbis | 500 g |
8. Brūnais cukurs | 100 g |
9. Sviests | 200 g |
10. Milti | 300 g |
11. Malti smaržīgie pipari (šķipsniņa) | |
12. Malts muskatrieksts (šķipsniņa) |
Sagatavo mīklu:
Miltus sajauc ar cukuru un samīca kopā ar mīkstu sviestu un olu. Visu samīca un mīklu noliek ledusskapī uz kādu pusstundu.
Gatavo pildījumu:
Ķirbji sagriež kubiņos un uz mērenas uguns vāra ūdenī 15 minūtes. Nokāš un ļauj atdzist.
Izvārīto ķirbi liek blenderī, tam pievieno cukuru, kartupeļu cieti, olu un pārējās sastāvdaļas. Visu masu sablenderē līdz tā kļūst viendabīga.
Uzsilda cepeškrāsni 175 C.Izrullē pīrāga mīklas pamatni, ievieto formā, pa virsu bagātīgā kārtā liek pildījumu. Cep līdz 50 minūtēm.
Izvārīto ķirbi liek blenderī, tam pievieno cukuru, kartupeļu cieti, olu un pārējās sastāvdaļas. Visu masu sablenderē līdz tā kļūst viendabīga.
Uzsilda cepeškrāsni 175 C.Izrullē pīrāga mīklas pamatni, ievieto formā, pa virsu bagātīgā kārtā liek pildījumu. Cep līdz 50 minūtēm.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru